Vraag catalogus aan

Veelgestelde vragen

Kan ik een sample aanvragen?

Monstermodellen worden u gratis op zicht verstrekt onder de voorwaarde dat deze ongeschonden en in originele verpakking binnen 30 dagen geretourneerd worden. In het geval van een order kan een sample meelopen in de order (waarde boven € 5 excl. BTW) of mag u deze gratis houden (waarde sample onder € 5 excl BTW). Mocht er geen order binnen 1 maand na ontvangst samples volgen en worden de artikelen niet, beschadigd of later geretourneerd, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van het artikel en € 9 verzend-/orderkosten in rekening te brengen.


Hoe lever ik mijn logo aan?

Bij voorkeur ontvangen wij uw logo in een .eps-vectorbestand (bestandsnaam eindigend op .eps). Bij twijfel verzoeken wij u om al het beschikbare logomateriaal door te sturen, zodat daaruit mogelijk een bruikbare versie geselecteerd kan worden. Per artikel en druktechniek zijn andere aanleverspecificaties mogelijk, waarover wij u graag tijdens de offertefase informeren.


Kan ik via een factuur betalen?

Jazeker! Bijna al onze klanten leveren wij op rekening, maar een eerste levering gebeurt altijd met betaling voorafgaand aan levering. Dit doen wij omdat wij bij kennismaking graag de nadruk leggen op uw wensen en een perfecte levering en om zo ook onze prijzen scherp te houden.


Hoe snel kunnen jullie leveren?

Spoedlevering zijn bij ons heel gewoon. Dus vraag ons niet wat onze levertijden zijn, maar geef uw gewenste leverdatum aan om een passende oplossing te vinden. Wij denken graag in oplossingen.


Meerdere afleveradressen mogelijk?

Wij zijn specialist in de distributie van verzamelorders. Dit kan het distribueren van 1 of meerdere artikelen over verschillende afleveradressen betreffen, maar ook levering van bijvoorbeeld (geschenk)pakketten aan privéadressen. Ook facturatie rechtstreeks aan de ontvanger is mogelijk. En wat dacht u van een kerstwebshop met de keuze uit verschillende artikelen of pakketten met de optie om dit kostenvoordelig op 1 locatie op naam gesorteerd of op privéadressen te leveren? Vraag ons gerust naar de oplossing voor uw specifieke wensen.


Oneindig assortiment?

Bent u op zoek naar een bepaald artikel? Bel ons even en/of mail ons dan gerust een afbeelding met zoveel mogelijk aanvullende gegevens (als omschrijving / artikelnummer / etc.), zodat wij op zoek kunnen naar dit item of een passend alternatief. Onze website is slechts een greep uit de vele mogelijkheden dus we vernemen graag hoe wij u kunnen helpen!

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product