Vraag catalogus aan

Over ons

Klio.nl is onderdeel van La Moustache BV, al sinds 1973 uw specialist op het gebied van cadeauartikelen. Wij zijn uw Nederlandstalige aanspreekpunt voor de Duitse kwaliteitsproducten van Klio Eterna. Het gehele assortiment is bij ons verkrijgbaar en zodoende kunnen wij u adviseren bij het kiezen van promotionele pen tot USB met opdruk Of u de producten wenst te gebruiken als promotionele artikelen, luxe schrijfwaren, relatiegeschenken, kerstpakketten, of anderszins is aan u, maar wij garanderen u dat u hiermee een kwaliteitsproduct tegen zeer scherpe condities direct bij de bron koopt.

Het gewenste artikel kan vooraf gratis via een digitale proef gepresenteerd worden om u zo een indicatie van uw persoonlijke Klio artikel te geven.Vele artikelen op deze website zijn per productonderdeel op kleur te combineren.Zo kunt u uw pen als het ware per bouwsteen naar wens in kleur samenstellen. Ons team met 10 (marketing)specialisten geeft u graag advies over het best passende product en bijbehorende kleurencombinatie om uw promotionele artikel bij uw organisatie aan te laten sluiten.

U bent ook van harte welkom in onze showroom (slechts 300 meter van de A2 gelegen, Bosscheweg 137 te Boxtel) om de artikelen te zien en de mogelijkheden te bespreken.
Elke order wordt door ons franco op 1 adres in Nederland geleverd, waardoor er dus geen verborgen kosten zijn.

Wij staan voor u klaar om dit Duitse kwaliteitsproduct tegen superscherpe condities in Nederland te distribueren!

La Moustache, dat zit wel snor!

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product