Vraag catalogus aan

klio geschiedenis

Klio Eterna is een Duitse producent van schrijfwaren en bureauartikelen, welke al sinds 1900 bestaat. Gevestigd in het Zwarte Woud zijn wij al sinds onze oprichting gepassioneerd bezig  Duitse kwaliteitsproducten te vervaardigen. In 1955 resulteerde dit in de notariële erkenning van onze eigen pennenmechaniek vanwege de hoge en betrouwbare kwaliteit.

Jarenlange investeringen in kunststofverwerking en druktechniek leverde in 1983 de mogelijkheid op om perfect aansluitende meerkleurendruk op onze balpennen aan onze
klanten te garanderen. Na verdere specialisatie en professionalisering van ons productieproces door automatisering in productie en montage, zijn wij in 1986 gestart met het zelfstandig vervaardigen van onze vullingen.

Vanaf 1990 hebben we de mogelijkheid om de verschillende kunststof onderdelen van een balpen uit onze standaardkleuren samen te stellen, zodat bijvoorbeeld de clip, houder en punt niet meer van 1 en dezelfde kleur hoeven te zijn.

Ook in druktechnieken is verder geïnvesteerd. Naast ondertussen het graveren van metalen  onderdelen hebben we ook digitale opdruk rondom op de houder binnen ons
productieproces geïntegreerd. Een ding staat vast: aan onze geschiedenis wordt dagelijks  verder geschreven...

De hoogwaardige kwaliteit van onze producten kunnen wij garanderen, omdat wij elke order op maat in huis produceren. Dit begint bij het zelf fabriceren en dus ook vullen van onze vullingen. Pas na steekproefsgewijze controle van de inktdekking en schrijflengte (3000, 5000 of 8000 meter; u bepaalt per order de gewenste schrijflengte) wordt deze verse inktvulling in productie genomen. Het gewenste model spuitgieten wij daarna in de door u  aangegeven (maar uit onze standaardkleuren gekozen) kleurencombinatie. De opdruk of gravering plaatsen wij dan op het gewenste onderdeel, waarna de volledige assemblage plaats kan vinden. Zo ontstaat uw op maat geproduceerde promotionele artikel tegen Duitse kwaliteitsstandaard en geleverd binnen 1 maand!

Voorafgaand aan elke productie maken wij een digitale proef om u het eindresultaat te visualiseren. Ook als u voorafgaand aan een order twijfelt over de exacte samenstelling
maken wij deze graag vrijblijvend gratis voor u en adviseren wij over de mogelijkheden. Stuur ons uw logo en geef ons het gewenste model door dan maken wij graag een digitale presentatie voor u.

Wie met Klio Eterna schrijft, die blijft bij Klio Eterna!

Contactformulier

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product